MIG

HEJ, JEG HEDDER LINE OG ER FOUNDER AF SMIL LAB. HVIS DU STÅR I ET DILEMMA INDENFOR MINE FAGLIGE KOMPETANCER, SÅ LAD OS SKABE NOGET UNIKT SAMMEN.

HVEM ER JEG!

Udover mine mange år som kreativ idéudvikler i store danske organisationer, som Bilka, B-Young, BoConcept og Schou, er jeg lykkelig gift med Henning, sammen har vi 2 skønne børn Carl og Annika. Vi bosat i den lille landsby Eltang i udkanten af Kolding.

Der stadigvæk meget at fortælle, til tider kan det blive en lang historie, at skrive om sig selv. Derfor har jeg fået nogle fra mit netværk til at skrive et par ord. Så skal jeg nok uddybe det en dag ellers må i endelig ringe.

UDTALELSER FRA NETVÆRKET OG SAMARBEJDSPARTNER

Simon Maegaard
Poet og

“Line er en sand “linkbuilder”. Efter jeg mødte hende har jeg fået alt fra musikjobs i Århus over skrivearbejde til produktudvikling dumpende ind i min postkasse. Jeg tror at hvis LinkedIn ikke fandtes, ville Line være den travleste konsulent i kongeriget Danmark. Dette skyldes uden tvivl hendes udstråling og storsind i alt hvad hun møder på sin vej. Line arbejder med tillid og investerer gerne sig selv helhjertet i projekter og relationer hun tror på. Hun har en god intuition, som resulterer i, at hun opnår succes og at denne smitter af på de mennesker hun omgiver sig med.”

PERNILLE KROGH
Nybygger og mor til Astrid

Jesper Johansen
Milestone event

kontakt mig

LINE A. BAKKE
founder

Eltangvej 37
6000 Kolding

CVR: 39930129

+45 2829 0179

SMILLAB@YAHOO.COM